25.03.2024

Това ще се случи за пръв път в историята на форум на 13 април, в Русе

За трета поредна година "Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса" превръща Русе в център за иновации и бизнес развитие. БСК е партньор на форума, който ще се проведе на 13 април от 9:00 часа в зала "Слави Шкаров" в Доходното здание. Той ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в сферата на дигиталния маркетинг, изкуствения интелект, киберсигурността и дигиталното предприемачество.

Програмата на събитието е насочена към обсъждане на актуални теми като европейското финансиране на дигиталните трансформации, успешни стратегии за излизане на международния пазар и разработване на ефективни дигитални маркетинг стратегии. За първи път в историята на "Digital4Rusе" конференцията ще представи изпълнителните директори на водещи компании и едни от най-големите работодатели на област Русе, които ще споделят своя опит и историята на успеха си с гостите. Както обикновено, програмата на събитието ще представи различни формати – от панелни дискусии и презентации до иновативния формат "горещ стол", където лекторите ще бъдат поставени пред директни въпроси и ще трябва да дадат конкретни решения.

Сред водещите лектори тази година ще бъде и Диана Аврамова - управител на Областния информационен център - Русе, която ще представи ценна информация относно дигитализирането на бизнеса чрез европейско финансиране. Първата дискусия на тема "Дигиталното бъдеще на бизнеса в региона" ще очертае предизвикателствата и ще предложи реални решения на проблемите, стоящи пред компаниите в Русе, в процеса на тяхната дигитализация. Темата за киберсигурност и как да защитим бизнеса си в дигитална среда ще бъде разгледана от Пламен Цветанов.

Форматът на конференцията "Digital4Ruse" дава възможност на участниците да се срещнат и обменят идеи и контакти с водещи фигури в бизнеса, да разширят своите професионални мрежи, да се запознаят с най-новите трендове и технологии в дигитализацията и да изпреварят конкуренцията.

Конференцията се осъществява в партньорство с Община Русе, Българската стопанска камара, Enterprise Europe Network, Българската асоциация по информационни технологии, Българската Е-комерс асоциация, Българо-румънската търговско-промишлена палата, Българската предприемаческа асоциация, Русенската търговско-индустриална камара и други.

Дата: 25.03.2024

Източник: БСК

Прочетено: 254