03.10.2016

Заявете участие в предаването!

Българската стопанска камара е партньор на телевизионния проект Шеф под прикритие, чийто втори сезон предстои да бъде излъчен в ефира на Нова телевизия през 2017 г.

Популярният в цял свят английски тв-формат стартира у нас през пролетта на 2016 г. и беше предаването с най-високи рейтинг в България, което е доказателство за неговото качество.

В първия сезон предизвикателството да проверят „от първа ръка“ как функционират техните компании приеха осем мениджъри, опериращи в различни икономически сектори. Във втория сезон тази възможност ще имат 12 ръководители на компании, които лично или чрез свои доверени представители ще влязат за една седмица във фирмите си, дегизирани като обикновени работници. Целта им ще бъде:

  • да разберат как реално функционира бизнесът им;
  • да покажат модерно мениджърско мислене и подход;
  • да сплотят екипа си;
  • да покажат, че компанията им е едно добро място за работа;
  • да затвърдят или подобрят репутацията на компанията си.

В края на вълнуващата седмица шефовете ще разкрият самоличността си в емоционални срещи със служителите. Дали те ще бъдат наказани, или възнаградени, ще зависи изцяло от тяхното трудолюбие и отдаденост, които са демонстрирали пред шефа си, без да знаят, че това е той.

Предаването ще бъде излъчено в праймтайма на Нова ТВ през 2017 г.

Целта на продуцентския екип е да представи добри мениджърски практики, „човешкия“ образ на мениджмънта, готовността му да види „от първо лице“ потенциалните проблеми и да ги отстрани, желанието му да работи ефективно, с грижа за работниците и с отговорност към клиентите.

Предимства

Участието в подобен формат има изключително позитивен ефект върху фирмите и персонално върху техните ръководители / собственици.

Инвестицията в PR, каквото е участието в „Шеф под прикритие“, е с много по-голям и дълготраен ефект и възвращаемост от тази в обикновена едноминутна реклама.

Компаниите, участвали в първия сезон на предаването, отчетоха ръст в продажбите си още в първите дни след излъчването на съответните епизоди.

______

Според специалистите по реклама и PR Ал и Лаура Рийс:
PR изгражда марката, а рекламата само я поддържа!

______ 

Ако проявявате интерес от участие в „Шеф под прикритие“, 
можете да се свържете с 
продуцента на предаването Явор Попов, 
на тел. 0899 977 114 и e-mail: yavor@supernovamedia.bg
или с Пресцентъра на БСК на тел. 02 932 09 28 и e-mail: pr@bia-bg.com.

 вж. Дипляна

 

Дата: 03.10.2016

Източник: БСК

Прочетено: 3647