08.04.2024 - 26.04.2024

За 14-та година уникалната класация на b2b Media търси устойчивите и ESG лидерите и ще оцени и отличи най-зелените компании, опериращи в България. Малки или големи - компаниите могат да кандидатстват, стига да покажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин. В предизвикателните времена на последните години, ето че отново предизвикваме бизнесите с устойчиви политики и кампании да подадат своите кандидатури в най-престижната надпревара за Зелени награди.

Компаниите, които са се включили до този момент надвишават 900 и всички те са отчели постигането на "зелени" цели и реализирането на устойчиви корпоративни стратегии.

Събитието е за компаниите, които и през 2023-2024, дори и в условията на бизнес предизвикателства и всевъзможни затруднения, имат зелени кампании, инициативи, инвестиции или устойчво развитие и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.

БСК е институционален партньор на конкурса и участва със свой представител (Владимир Димитров) в журито.

Краен срок за изпращане на кандидатурите – 26 април 2024 г.!

Такса за ранно кандидатстване до 19 април 2024 – 480 лв. без ДДС за категория.

Такса за кандидатстване след 19 април 2024 – 650 лв. без ДДС за категория.

Възможно е подаването на един и същи проект в две категории.

Няма ограничения за броя на категориите, в които ще се включи всеки кандидат. Заявките се подават онлайн, на български език. Таксата може да бъде платена преди или след попълване на въпросника. Журито ще разгледа само кандидатури, за които таксите са платени в срок.
 
Вижте всичко за конкурса ТУК!

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конкурс