07.07.2023

Фондация за модерно образование и ПГМЕТ-Плевен организират

Конференция "Зеленият път към успеха - Професионално образование и обучение за устойчиво развитие", 

на 7 юли 2023 г., от 9.30 часа, в хотел "Графит" - гр. Варна.

По време на форума ще бъде представена методология за внедряване на зелените умения в учебните програми по електротехника, приложима и за обучението по други професии. Ще се проведе и дискусия с представители на браншови организации, фирми и професионални гимназии за значението на зелените умения за правилната подготовка на учениците в ПОО за пазара на труда.

В конференцията ще участват представители на МОН, на Община Варна, на Българска стопанска камара, на различни браншови организации и фирми, както и директори и учители на  професионални гимназии от областите Варна, Добрич, Бургас и Шумен.  

БСК ще бъде представена от Мария Минчева - зам.-председател, и Светлана Дончева - директор на Центъра за управление на проекти.

ПРОГРАМА I Формуляр за участие

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция