27.06.2017

Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация съвместно с WIFI България Ви канят на информационно събитие за представяне на резултатите от проведеното пилотно онлайн обучение в единствената в България и Европа онлайн платформа за дистанционно и самостоятелно обучение в сферата на Фасилити мениджмънта, както и финансирания по програма Еразъм+ на ЕС проект „ВИФИ Академия за Фасилити Мениджмънт“, което ще се проведе на

27 юни 2017 от 10.00ч. в Сентръл Парк Хотел, София. 

Целта на събитието е да представи резултатите от изградената в рамките на проект „ВИФИ Академия за ФМ“ интернет базирана, иновативна и многоезична платформа за онлайн, дистанционно обучение и самообучение по Фасилити мениджмънт и нейното тестване с пилотни групи в реално време. Международен опит и обратна връзка от създадената на национално ниво платформа за цялостно дистанционно онлайн обучение в сферата на ФМ ще представят партньорите по проекта от Австрия, Унгария и Сърбия. За всички възможности на ФМ програмата и иновативни методи относно предаването на знания и опит в платформата ще говорят ФМ експерти и членове на Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация.

По време на информационното събитие ще имате възможност да чуете и лекция на водещия експерт от българска страна, г-н Деян Кавръков. 

Ще се радваме да се съберем в края на събитието с всички гости и експерти от екипа на проекта в неформална среща, на която да обменим опит и полезни връзки. 

Очакваме Ви!

***

Кога: 27 юни 2017г.

Къде: Сентръл Парк Хотел, гр. София, бул. Витоша 106

Какво:

10:00 – 10:30 Регистрация и кафе

10:30 – 11:00 Официално откриване и представяне на резултатите от проекта  и тестването на платформата

Ваня Миланова, Проектен координатор, WIFI Bulgaria

Тошо Киров – ФМ експерт  и тютор във ВИФИ АФМ, Съосновател и член на БГФМА (Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация)

маг. Херберт Щемпер – Мениджър отдел „Ключови клиенти“, WIFI International, Австрия

Зоран Джурджевич – Управител, KALA Consulting, Сърбия

Тибор Фьолди и Андраш Байай – ФМ тренери, WIFI Hungary, Унгария

11:00 – 11:45 Международни ISO стандарти във Фасилити мениджмънта – приложение

Деян Кавръков, FRICS, Сертифициран тренер на WIFI Bulgaria и Зам.-председател  на БГФМА

11:45 – 12:30 Неформална среща с колеги и експерти

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Представяне на резултатите от тестването на платформата и проекта  ВИФИ АКАДЕМИЯ ЗА ФАСИЛИТИ МЕНИДЖМЪНТ