26.06.2017 - 27.06.2017

Министерството на промишлеността и търговията на Република Татарстан кани представители на български фирми за участие в  делова мисия в град Казан в периода 26-27 юни 2017 г.

В рамките на събитието ще се проведат двустранни срещи между представители на бизнеса на Република България и Република Татарстан.

Мероприятието ще съдейства за развитието на икономическите взаимоотношения между Република България и Република Татарстан. Планират се срещи в ТПП и Министерството на промишлеността и търговията на Република Татарстан.

Пътните разходи и нощувките са за сметка на участниците!

Краен срок за регистрация е 16 юни 2017 г. Заинтересованите от участие български фирми следва да изпратят попълнена регистрационна форма (моля вижте прикачения файл) на Йордан Ласков, e-mail: lasskov@mail.ru.

За повече информация:

Йордан Ласков, Главен специалист
Тел: +7 495 726 58 28, +7 903 779 63 72
E-mail: lasskov@cprb.rulasskov@mail.ru

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Делова мисия в гр. Казан (Р Татарстан). Срок за регистрация: 16 юни!