17.05.2017

На 17 Май 2017, сряда, от 11:00 часа, световният гигант в електронната търговия на едро „АЛИБАБА“ ще проведе за първи път в България на живо уебинар за български производители, търговци и предприемачи.

Платформата Alibaba.com предоставя възможност за намиране на нови пазари по цял свят. Тя ежедневно свързва купувачите и продавачите на стотици хиляди стоки в над 190 страни.

За първи път българският бизнес има възможност да вземе участие на живо в интерактивно обучение на „Алибаба“. Събитието се организира със съдействието на Българо-китайската камара за индустриално развитие и Българската стопанска камара.

Експертите на „Алибаба“ ще предоставят информация за методите на работа на платформата и възможностите, които има за увеличаване на стокообмена. Осигурен е превод на български език в ефир.

Можете да участвате в уебинара на следния линк: https://aliseller.gensee.com/webcast/site/entry/join-8b1928cb78fe40f29e90a484fb65aa26

Вижте още на фейсбук-страницата на събитието ТУК

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Уебинар с експерти на електронната платформа