21.04.2017

Българска стопанска камара и д-р Антон Костадинов от 7о7 Consulting имат удоволствието да Ви поканят за участие в безплатен уебинар на тема: „Точната цена продава“.

Уебинтарът ще Ви даде нужните познания правилно да формирате цените си, ще Ви кажем какви варианти са налични и как да се предпазите от възможни грешки. Цената е най-важният параметър на всяка сделка и формирането й е изключително отговорна и сериозна задача за всяка фирма. Практиката показва, че много фирми неглижират ценообразуването и, без да знаят, ползват губещи методи за формирането на цени, а това води до ерозиране на печалбите им.

Ще покажем как образуват цените си най-голените, успешните и иновативни компании в света. Разберете какви практики ползват големи фирми като Tesla, Apple, Samsung, Huawei и Caterpillar.

Красивата цена продава и помага за увеличаване на печалбата.

Бъдете информирани и задайте своите въпроси в реално време!

Уебинарът е насочен към производствени фирми.

За да участвате в събитие на платфомата Уебинария БГ е необходимо да имате регистрация в сайта. С този акаунт можете да се регистрирате за всички събития в Уебинария БГ.

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

След като акаунтът е активиран, можете да влезете в секция „Събития“ или на изпратения линк от организатора и да се регистрирате за желаното събитие.

Ако искате да гледате през мобилно устройство, е необходимо да стартирате използвате приложението Puffin Browser – за Android или за IOS

 

За повече информация:

Милена Стоева

Tel:+359 2 9320934

E-mail:ierc3@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Безплатен уебинар на тема: