26.04.2017

Българската стопанска камара има удоволствието да покани икономически оператори, които имат интерес да осъществяват износ за Република Корея, за участие в бизнес форум с провеждането на двустранни срещи с южнокорейски компании. Форумът ще се състои на 26 април 2017 г., сряда, в Гранд Хотел Сoфия от 10:00 часа.  

Организатор е Корейската асоциация на компаниите-вносители, която е единствената бизнес организация в Република Корея, която има за цел да подпомага вноса от чужбина, като в нея членуват над 8 000 южнокорейски фирми.

Официалната делегацията ще бъде придружавана от южнокорейски компании, които имат интерес от установяване на контакти с български фирми, производители на следните категории продукти:

  • храни и напитки - сирене, обезмаслено мляко на прах, кисело мляко, мед, газирана вода, замразени био плодове и зеленчуци, вино;
  • козметика – етерични масла (шипково масло, чисто растително масло), натурални продукти за грижа за кожата, органична козметика, цветни масла, натурални продукти за боядисване;
  • земеделски продукти – плодове и зеленчуци, сушени плодове, подправки, семена, ядки, пшеница, преработени храни;
  • други продукти - фармацевтични продукти, медицински продукти, измервателно оборудване, оптични кабели, медийно съдържание.

Молим българските фирми, които имат интерес да осъществяват износ за Република Корея и желаят да участват в бизнес форума, да изпратят най-късно до 30 март 2017 г. по електронна поща на адреси ierc3@bia-bg.compsteliyanova@mzh.government.bg  и Adrian@mzh.government.bg следната информация:

  • име и позиция на представителите на съответната българска фирма;
  • кратък профил на фирмата;
  • информация за контакт като адрес, телефон (вкл. мобилен), факс и адрес на електронна поща.

На проявилите интерес от участие във форума ще бъдат предоставени списъци с корейските фирми, които ще вземат участие и официални покани.

За повече информация:

Милена Стоева

Тел:+359 2 932 09 34

E-mail: ierc3@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес форум и двустранни бизнес срещи с корейски фирми