31.05.2017

Идеална възможност за създаване на бизнес партньорства в рамките на 30 минутни предварително организирани срещи между шведски купувачи и европейски производители в сферата на храни и напитки въз основа на конкретни искания от страна на шведските купувачи. Събитието се организира от Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и нашите партньори от Швеция.

Събитието Tour d ‘Europe е една възможност за производители на храни и напитки да установят контакти с шведски купувачи и дистрибутори.

Как да участвате:

  • Регистрирайте се онлайн на https://www.b2match.eu/tour-d-europe-stockholm2017  и качете своя профил за сътрудничество (cooperation profile) в онлайн каталога като посочите ‘BG-Bulgarian Industrial Association, както е названието ни на английски език, като ваш "Local support office";
  • Онлайн каталогът ще бъде редовно актуализиран с новите профили.
  • За производителите:
  • Можете да маркирате купувачите, които ви интересуват, но не можете да изпратите заявка за среща с тях. Напишете подробно описание на продуктите и пълен профил на фирмата, който включва снимки на вашите продукти. След регистрация: ако получите заявка за среща на купувачи, моля, приемете или отхвърлите тази заявка.
  • Индивидуален график за срещи ще бъде изпратен по имейл на всеки участник няколко дни преди брокерските срещи.

Крайни срокове:

  • Регистрация: до 3 май 2017 г.
  • Изпращане и получаване на заявки за В2В срещи: от 16 март 2017 до 17 май 2017 г.
  • Дати и място на събитието: 31 май 2017 г., Стокхолм, Швеция.

Събитието е без такса за участие. Пътни и хотелско настаняване са за сметка на участниците. Повече информация: https://www.b2match.eu/tour-d-europe-stockholm2017.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Tour d' Europe - Stockholm 2017 - B2B срещи между шведски купувачи и европейски производители в сектора на храни и напитки