02.03.2017 - 03.03.2017

Повече информация

Организатор на Европейския миграционен форум е Европейският икономически и социален комитет. Водещата тема на третия по ред форум е диалогът на гражданското общество в областта на миграцията, убежището и интеграцията на мигрантите.  

Целта на форума е да адресира ключовия въпрос за достъпа - достъпа на мигрантите до Европа, до права и услуги, и т.н.

Сред акцентите на форума ще бъде и темата за комуникациите и медиите - промяната на нагласите за публичното отразяване на миграцията и влиянието на публичния дискурс върху общественото мнение по въпросите на миграцията и интеграцията на мигрантите в приемащите ги общности.

Събитието ще има интерактивен подход за участие, като ще включва работни срещи, дискусионни групи и други възможности за дебат.

Темата на третия по ред Европейски миграционен форум беше избрана след консултации с представителите на гражданското общество

Добави в календара!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

III Европейски миграционен форум