01.10.2015 - 02.10.2015

Enterprise Europe Network  към Българска стопанска камара, Австрийската федерална икономическа камара в сътрудничество с Македонското председателство на ЦЕИ организират 5-то издание на Дунавски бизнес форум. Събитието ще се проведе на 1 и 2 октомври 2015 г., във Виена, Австрия. Форумът и двустранните бизнес срещи дават възможност за създаване на контакти с мениджъри на компании от страните от Дунавския регион.

Основни теми са моделите вериги за доставка, транспортът и логистиката в Дунавския регийон -  представяне на пилотни проекти и примери.

Участниците ще имат възможност предварително да организират двустранни бизнес срещи (B2B) с потенциални партньори от Дунавския регион.

Не се предвижда такса за участие, но предвид ограничените места, е препоръчително регистрацията за участие да бъде извършена във възможно най-кратък срок.

Допълнителна информация, като програма, формуляр за регистрация, списък на регистрираните компании до момента, както и възможности за настаняване може да намерите на интернет страницата на мероприятието: www.drbf.converve.com

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Бизнес форум и двустранни бизнес срещи за компании от страните от Дунавския регион, 01-02 октомври 2015 г.