Каним Ви да се включите в проучване относно управлението на многообразието на работното място.

Проучването е съвместната инициатива на Лидл България ЕООД енд КоХюлет Пакард Ентърпрайз Глобъл Деливъри Център БългарияШел България ЕАД и Центъра за изследване на демокрацията и има за цел да събере информация за осведомеността, ангажираността и нагласите на бизнеса в България по темата за многообразието, равенството и приобщаването на работното място.

Вашето участие ще помогне на организаторите да разберат какво би насърчило бизнеса в България да прилага политики и мерки за управление на многообразието, което от своя страна ще позволи да разработят и предложат на компаниите инициативи и практики, съобразени с техните нужди.

Попълването на анкетата отнема около 10 минути. Проучването е анонимно, не събира лични данни за респондентите и не записва технически данни, които позволяват тяхното идентифициране. Резултатите ще бъдат използвани само в обобщен вид, без да бъдат цитирани конкретните отговори на респондентите.

Въпросникът може да бъде попълнен ТУК до 30 ноември 2023 г.!

Лидл България ЕООД енд Ко, Хюлет Пакард Ентърпрайз ГДЦБ и Шел България ЕАД силно вярват в ползите от приетите и следвани от тях политики за приобщаване, равенство и многообразие. Те са се превърнали в неделима част от корпоративната им култура и ценности. Като поддръжници на тези политики в България и активни членове на Хартата на многообразието, трите компании стартираха съвместна инициатива в тази област. Целта й е да предадат опита и знанията на големите компании в създаването и прилагането на тези политики в малкия и среден бизнес в България.

Авторитетни проучвания доказват, че прилагането на тези политики води до реални ползи, вкл. повишаване на бизнес резултатите, по-висока конкурентоспособност, както и създаване на благоприятна среда за развитие и равни възможности за всички служители. 


Проучване относно управлението на многообразието на работното място
Добави мнение